Sylver Együttes

Gondolataink

A csapat

Szemán Róbert

Billentyű

“A zongora billentyűi feketék és fehérek, mégis milliónyi színt képesek megjeleníteni az elménkben.”

Surman Attia

DOB

“Nem kell, hogy járj! Tó vízén, a kereszten megfeszülj, Nem kell a vízből bort csinálj! Mit mondjak még!? Ennyi és kész! Francba a nagy szavakkal! Ha naponta szeretsz, az Sokkal többet ér!”

Mischl René

Harmonika / Ének

“Az a zene szól benned, amelyre hangolva vagy. És az igazi zene mindig szép és biztató és boldogító. Az már nem zene, ami nem dob fel, nem gyönyörködtet, nem tölt el örömmel, hogy élni – ha nehéz is, de – jó!”

Kaldenecker Ádám

Gitár

“Ez a gitár olyan, mint a lelkünk. (…) Lehangoltan nem szól. Fájdalmasan zörög. Ahhoz, hogy fölzendüljön rajta a dal, fel kell hangolnom! Ez a titok! Lehangolt lélekkel nem hallunk, nem látunk, nem szól a muzsikánk. (…) Hangoltság nélkül nincs szépség, nincs zene. Öröm sincs!”

Gavló Henrik

Trombita / Ének

“A zene az kell, hogy ne vesszünk el, hogy mégse adjuk fel, Mert a jó, a rossz csak szó, olyan ami sokszor változó, De egy ismerős hang az megmarad máris érzed, hogy védve vagy, A dal egy biztos hely!”

KAPCSOLATTARTÓ

Kaczur Katalin

Értékeléseink

"...Megtiszteltek! ☺️"
Sárközi György
Ceremóniamester
"Valóban fergeteges buli volt köszönet..."
Istvánné
a násznép tagja
"...🤩 Nekünk volt a legjobb zenekarunk!"
Kata
menyasszony

“Köszönjük minden zenészkollégának, barátnak, hogy velünk zenélt, mert velük együtt érhettük el az idáig megszerzett rutinunkat, tapasztalatainkat.”

Sylver Együttes