RÓLUNK


Tagok: Zsíros József (gitár), Mischl René (harmonika és ének), Kucsera István (billentyű), Gavló Henrik (trombita és ének), Kucsera Róbert (szaxofon és vokál)

Zenekarunk 2004 óta működik, egy 5 tagú baráti társaságból alakult. Zenei alapképzést a környékbeli zeneművészeti iskolákban szereztük meg. Helyileg Magyarország szívében, Hernád nagyközségben alakultunk. Tagok: Kucsera István (billentyű), Gavló Henrik (trombita és ének), Kucsera Norbert (dob), Mischl René (harmonika és ének)

Az idők során zenei formációnk megváltozott. Az 5 tagú zenekarból 4 tagú együttessé alakultunk át. A hangszerelésünk az élő, akkusztikus dobbal még jobb lett.Tagok: Mischl René (harmonika és ének), Gavló Henrik (trombita és ének), Surman Attila (dob), Kucsera István (billentyű)

Az élet úgy hozta, hogy egyes zenekari tagok jöttek, mások mentek. 

Először a dobos szekció cserélődött le. Tagok: Szemán Róbert (billentyű),, Gavló Henrik (trombita és ének), Mischl René (harmonika és ének), Surman Attila (dob) 

2021-ben a billentyűs zenészünk személye változott. 


Köszönjük minden zenészkollégának, barátnak, hogy velünk zenélt, mert velük együtt érhettük el az idáig megszerzett rutinunkat, tapasztalatainkat.